Vochtproblemen in Affligem bestrijden?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Vochtbestrijding Affligem

Met een goede vochtbestrijding in Affligem verdwijnen al uw vochtproblemen. Last van opstijgend vocht? Of zorgt doorslaand vocht voor problemen in huis? Schakel dan een vochtspecialist in. Hij geeft u persoonlijk advies en voert de vochtbestrijding snel en effectief uit. Op zoek naar een vakman bij u in de buurt?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk prijsopgaven van meerdere vochtspecialisten in uw regio. Vergelijk en kies de vakman met het beste aanbod: zo bespaart u tot wel 40%! Op deze pagina leest u welke vochtbestrijdingsmethode geschikt is voor uw vochtproblemen. U krijgt een indicatie van de kosten en leest hoe u bespaart.

Waarom vocht in huis in Affligem professioneel bestrijden?

Als u last heeft van vochtproblemen in huis, dan is het belangrijk om dit professioneel te bestrijden. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de vochtbestrijding in uw woning goed wordt aangepast aan de oorzaak van de problemen.

Als u last heeft van opstijgend vocht, dan moet u de muren niet behandelen tegen doorslaand vocht. Een professioneel vochtbestrijding expert uit Affligem geeft u een duidelijke vochtdiagnose!

Vergelijk vochtspecialisten & bespaar

Als u op zoek bent naar een vochtspecialist in Affligem, dan ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn zo veel specialisten werkzaam: hoe vindt u nu het beste aanbod?

Via het offerteformulier vraagt u met één druk op de knop gratis prijsoffertes aan bij maximaal 5 goedkope bedrijven. Vergelijk de prijzen en kies zo de vochtspecialist met het beste aanbod! Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

vochtbestrijding Affligem

Vochtdetectie

Heeft u last van vocht in huis in Affligem? Er zijn een aantal mogelijke problemen die de vochtige muren veroorzaken. Als u een vochtspecialist inschakelt, dan voert hij dus eerst een vochtdetectie uit. Dit houdt in dat de specialist op zoek gaat naar de oorzaak van de problemen. De expert maakt vaak gebruik van een calciumcarbide test om te kijken hoe vochtig de binnenmuur is.

Wat kost vochtbestrijding?

De prijs van vochtbestrijding in Affligem is volledig afhankelijk van de vochtproblemen in huis. Wanneer u last heeft van vochtdoorslag, dan is het impregneren een mogelijke oplossing. Dit kost ongeveer €8,- tot €12,- per m².

Voor het oplossen van opstijgend vocht heeft u de keuze uit verschillende vochtbestrijding methodes. Het injecteren kost ongeveer €100,- per lopende meter en onderkappen kost gemiddeld €100,- tot €150,- per lopende meter.

Wilt u graag de kelder dichten? De prijzen voor een kelderdichting liggen gemiddeld tussen de €4.000,- en €10.000,-.

Niet alleen de methode heeft invloed op de prijs, ook het verwijderen van schimmel en afwerking van de muur beïnvloed de kosten.

Besparen op de kosten voor vochtbestrijding? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Vochtbestrijding prijzen 2022

Methode van vochtbestrijding Geschikt voor bestrijding van o.a. Gemiddelde prijs*
Impregneren Doorslaand vocht €8,- tot €12,- per m²
Injecteren Opstijgend vocht Vanaf €100,- per lopende meter
Onderkappen Opstijgend vocht €100,- tot €150,- per lopende meter
Kelderdichting Vochtige kelder €4.000 tot €10.000,-
Ventilatie Condensvocht €40,- tot €1.500,-
Isolatie aanbrengen (kruipruimte) Vochtige kruipruimte €20,- tot €30,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van vochtspecialisten.

Besparen op de kosten van vochtbestrijding?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Start gratis offerteaanvraag!

Prijsopbouw: vocht bestrijden

De totaalprijs van vochtbestrijding in Affligem is in te delen in drie belangrijke categorieën. De grootste categorie is het materiaal: ongeveer 72% van het totaalbedrag gaat naar de materiaalkosten. Daarnaast gaat gemiddeld 26% naar de arbeidskosten. Dit is afhankelijk van het uurloon van de vochtspecialist.

Tot slot gaat de overige 2% naar de voorrijkosten. Kies daarom voor een vochtspecialist bij u in de buurt, zodat de voorrijkosten zo laag mogelijk zijn!

prijsopbouw vocht bestrijden

Premie vochtbestrijding?

Wist u dat u bij vochtbestrijding in Affligem in veel gevallen recht heeft op een premie vochtbestrijding? Als u uw muren behandelt tegen opstijgend vocht dan heeft u recht op de overkoepelende renovatiepremie. Dit is een premie van 20% of 30% van uw investering, afhankelijk van uw inkomen. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat uw woning minimaal 30 jaar oud is. Meer weten over deze overkoepelende renovatiepremie? Lees dan verder op vlaanderen.be.

Op vlaanderen.be vindt u bovendien een lijst met aanvraagvoorwaarden voor de overkoepelende renovatiepremie. Daarnaast vindt u op premiezoeker.be gemakkelijk welke premies u nog meer kunt aanvragen voor uw vochtbestrijding.

Is uw huis nog geen 30 jaar oud, maar wel ouder dan 10 jaar? In dat geval profiteert u van een verlaagd btw-tarief van 6% op renovatiewerken. Meer hierover leest u ook op vlaanderen.be.

vochtproblemen in huis

Welke vochtproblemen zijn er in Affligem?

Er zijn verschillende soorten vochtproblemen, elk met een eigen mogelijke oorzaak en oplossing. Opstijgend vocht kunt u bijvoorbeeld niet oplossen door impregneren, maar deze methode is wel uitstekend voor doorslaand vocht wat vochtplekken op de muur veroorzaakt. Heeft u last van witte aanslag op de muren? Dan heeft u last van salpeter. Een vochtbestrijder verwijderd salpteter en pakt de onderliggende oorzaak aan.

In de tabel hieronder ziet u de meest voorkomende vochtproblemen in Affligem en de mogelijke oorzaak en oplossing. Het is dus belangrijk om een vochtspecialist in te schakelen voor de bestrijding. Hij onderzoekt eerst wat het probleem is en waardoor dit wordt veroorzaakt. De vakman pakt daarna het vochtprobleem aan met de juiste oplossing, zodat u er snel geen last meer van heeft.

Vochtspecialist inschakelen voor vochtbestrijding? Vraag gratis offertes aan en vind een vochtspecialist bij u uit de buurt!

Vochtproblemen; oorzaken en oplossingen

Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing
Vocht in de kelder Opstijgend vocht of
Doorslaand vocht
Kelderbekuiping of kelderdrainage
Muren vochtig langs onder Opstijgend vocht Injecteren of onderkappen
Vochtplekken op de muur Doorslaand vocht Impregneren
Beslagen ramen Condensatievocht Ventileren
Nat beton Betonrot Betonreparatie
Vocht in nieuwbouwwoning Bouwvocht Ventileren en lucht ontvochtigen in huis
Vocht door lek Slechts geplaatst daklood, koudebrug, etc. Oplossen door constructief in te grijpen of de buis te repareren.

Last van vocht in uw huis in Affligem?

Vergelijk offertes en bespaar zo tot wel 40% op uw vochtbestrijding!

Gratis offertes vergelijken

Opstijgend vocht Affligem

Opstijgend vocht is iets dat in Affligem veel voorkomt. Het gaat in de meeste gevallen om oudere woningen met een massieve muur. Doordat deze geen goede vochtwering heeft, trekt het grondvocht het metselwerk in. Op deze manier zuigt het zich vol met water, waardoor de binnen- en buitenmuren aan de onderkant vochtig worden. De zouten die hierdoor ontstaan trekken nog meer vocht aan, waardoor het probleem snel verergert.

Start gratis offerteaanvraag en bespaar op de kosten voor het verhelpen van opstijgend vocht.

Hoe opstijgend vocht behandelen?

  Voor het behandelen van opstijgend grondwater heeft u de keuze uit twee mogelijke oplossingen.

  Dit zijn:

 • Optie 1: muren injecteren. De vochtspecialist injecteert een vochtwerend injectiemiddel, waardoor het water niet verder omhoog kan trekken. Injecteren is een relatief voordelige optie voor het oplossen van een opstijgend vochtprobleem, maar dit moet u wel na een aantal jaar herhalen.
 • Optie 2: muren onderkappen. De vochtspecialist brengt in dit geval een vochtkering aan in de buitengevel, wat het grondvocht tegenhoudt. Dit is een kostbare en tijdrovende klus, maar hierna bent u wel voor altijd verlost van opstijgend grondwater.

Muren injecteren

Het injecteren van de buitenmuren is een goede methode voor het oplossen van een probleem met opstijgend grondvocht. De vakman boort kleine gaatjes op ongeveer 3 tot 5 centimeter boven het vloeroppervlak.

Via deze gaten spuit hij een injecteermiddel in de muur. Dit vochtwerende middel vormt een effectieve vochtkering. Het water krijgt nu niet langer de kans om in de muur omhoog te trekken.

Muren injecteren, hoe werkt het?

Muren onderkappen

Een tweede oplossing voor opstijgend grondvocht, is het onderkappen van de muur. Hierbij brengt de vakman handmatig een waterkering aan in de gevel.

Bij deze methode bent u verzekerd van een vochtvrij resultaat en heeft u geen last meer van opstijgend vocht Affligem. Wel is dit een enorm arbeidsintensieve klus, die meerdere dagen in beslag neemt. Lees hier meer over muren onderkappen.

Besparen op de kosten van opstijgend vocht Affligem bestrijden?

Vergelijk gratis prijsoffertes en bespaar tot wel 40%! Reken voorgoed af met de vochtproblemen.

Start gratis offerteaanvraag!

Doorslaand vocht Affligem

Doorslaand vocht is een veel voorkomende oorzaak van vochtproblemen in Affligem. U herkent doorslaand vocht aan loslatend behang, afbladderende verf en vervelende vochtplekken. Bovendien hangt er vaak een muffe geur in huis.

Wat is doorslaand vocht?

Doorslaand vocht houdt in dat regenwater dat tegen de gevel aanslaat, naar binnen wordt gezogen. Dit komt alleen voor bij huizen waarvan de gevelmuur poreus is geworden. Het vocht trekt via de muur naar binnen en vormt zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de muur lelijke vochtplekken.

Doorslaand vocht wordt niet alleen veroorzaakt door een poreuse gevel: ook een scheur in de gevelbekleding of ouderdom van de gevel zijn mogelijke oorzaken.

Wilt u doorslaand vocht in Affligem bestrijden? Vergelijk gratis offertes en vind een vochtspecialist in Affligem!

Doorslaand vocht behandelen

Als u de muren tegen doorslaand regenwater wilt beschermen, dan is daar eigenlijk één oplossing voor: het impregneren van de buitenmuur. Als u een vochtbestrijding expert uit Affligem inschakelt voor het impregneren van de muur, dan brengt hij als het ware een extra beschermlaag aan.

Dit maakt het oppervlak waterdicht, waardoor regenwater niet meer de kans krijgt om naar binnen te dringen.

Muren impregneren

Het impregneren van de gevel zorgt ervoor dat deze compleet waterdicht zijn. De vakman spuit een impregneermiddel over het oppervlak.

Dit middel is volledig kleurloos en verandert de uitstraling van uw woning dus niet. Het middel is waterdicht, brandwerend én schimmelwerend. Bovendien zorgt dit ervoor dat vervuiling niet meer hecht aan het oppervlak, waardoor uw gevel in de toekomst gemakkelijk te reinigen is!

Het resultaat van muren impregneren

Vochtwerende verf of nieuwe gevelbekleding?

Een andere manier om te voorkomen dat regenwater in de muur gezogen wordt, is door middel van een vochtwerende verf of door het plaatsen van nieuwe gevelbekleding. Vochtwerende verf is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Nieuwe gevelbekleding beschermt uw gevel ook tegen doorslaand regenwater!

Er is veel keuze in de afwerking. Kunststof gevelbekleding is onderhoudsvriendelijk en houten bekleding geeft uw huis een warme, authentieke uitstraling. Het is ook een optie om steenstrips aan te brengen: dit geeft de uitstraling van een gemetselde gevelmuur.

Het is ook een optie om de vochtige muren te isoleren. Isolatie kan helpen om vochtproblemen op te lossen en om wartme beter binnen te houden.

Doorslaand vocht bestrijden?

Vraag gratis offertes aan en vind een vochtspecialist bij u uit de buurt!

Gratis offertes vergelijken

Vochtige kelder

Een vochtige kelder is in Affligem een veel voorkomend probleem. Dit heeft vooral te maken met de locatie van de kelder. Doordat deze onder het maaiveld ligt, zijn de keldermuren omringd door grondvocht. Als de aansluiting tussen de keldermuren en –vloer niet goed is, dan sijpelt het overtollige water hierdoor langzaam naar binnen.

Natuurlijk is vochtdoorslag ook een mogelijke oorzaak van vochtproblemen in de kelder. De muren zuigen het water dan op, waardoor er aan de binnenkant lelijke vocht- en soms zelfs schimmelplekken ontstaan! Als u de kelder wilt inzetten als verblijfsruimte, is het belangrijk om een kelderdichting te realiseren.

Ook als u uw kelder gebruikt als opslag, is het van belang om een kelderdichting te realiseren.

Nieuwsgierig naar de kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Waarom de kelder waterdicht maken?

De kelder bevindt zich onder grondniveau, hierdoor is de druk op de wanden erg groot. Dit kan leiden tot vocht of zelfs een laagje water in de kelder. Vocht is schadelijk voor uw gezondheid. Het zorgt voor een hoge luchtvochtigheid in huis en het veroorzaakt daarnaast schadelijke schimmels.

Daarnaast brengt vocht in de kelder ook schade aan de constructie van uw woning. Bovendien is het niet mogelijk om de ruimte goed te benutten. Maak daarom de kelder waterdicht en benut de ruimte efficiënt, bijvoorbeeld als opslagruimte of extra kamer. Een waterdichte kelder verhoogt ook de waarde van uw woning.

Vochtige kelder in Affligem bestrijden? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Kelderdichting Affligem

Een kelderdichting houdt in dat u de kelderruimte waterdicht laat maken.

Dit gebeurt doorgaans op twee manieren:

 • Door middel van een bekuiping.
 • Door middel van drainage.

Een bekuiping is een goede manier van kelderdichting om de complete ruimte waterdicht te maken. Hierbij smeert de vochtspecialist een waterdichte pasta op de muren en vloeren. Drainage is de beste optie als u last heeft van overtollig water.

kelderdichting Affligem

Kelderbekuiping plaatsen

Bij kelderbekuiping brengt een specialist een waterdichte laag aan op de vloer en de muren van de kelder. Deze laag bestaat uit een fixeerlaag en een aantal lagen van cementmortel met kunsthars. Het is belangrijk dat de elke aangebrachte laag goed droogt, hierdoor neemt het bekuipen een paar dagen in beslag.

De kelder is na de bekuiping volledig droog en u heeft ook geen last meer van een muffe lucht door het vocht. Er kan namelijk geen vocht meer van buiten naar binnen komen en de condensatie wordt ook sterk verminderd.

Kelderdrainage aanbrengen

Kelderdrainage is een zeer effectieve methode om een teveel aan vocht af te voeren uit de kelder. Het grondwater wordt afgevoerd uit de muren en de vloer naar het riool. Er zijn verschillende vormen, zoals randdrainage, vloerdrainage of wanddrainage. Vaak is een combinatie hiervan het beste.

Voor het draineren gebruikt een vakman noppenfolie of een noppenmembraam. Het water loopt dan via de kanaaltjes van de noppen naar een verzamelput. Vanuit de put wordt het afgevoerd naar het riool.

Vochtproblemen in de kelder? Kies voor kelderdichting!

Schakel een vakman in voor de vochtbestrijding. Vraag gratis offertes aan.

Gratis offertes ontvangen

Vochtproblemen door condensatievocht

Condensatievocht ontstaat eigenlijk altijd en overal. Tijdens het koken ontstaat er vaak vrij veel condens, maar ook tijdens het douchen en zelfs als u gewoon ademhaalt. Condensatievocht hoeft geen problemen te veroorzaken.

Pas wanneer er onvoldoende ventilatiemogelijkheden in huis is vormt het een groot probleem. Het condens blijft dan namelijk binnen hangen, waardoor de luchtvochtigheid stijgt. Dit merkt u misschien aan druppeltjes op de ramen na het douchen of koken. Op den duur zorgt de hogere luchtvochtigheid voor nare vochtproblemen, zoals vochtplekken en schimmel. Er is eigenlijk maar één oplossing voor dit probleem: ventileren.

Wilt u mechanische ventilatie laten installeren? Vraag dan gratis offertes aan! U ontvangt meerdere offertes van vochtspecialisten uit uw eigen regio om te vergelijken. Zo bespaart u snel en eenvoudig!

Vocht voorkomen met ventilatie

Ventileren is enorm belangrijk om de luchtvochtigheid in huis te reguleren.

Ventilatie is mogelijk op verschillende manieren:

 • Mechanisch
 • Natuurlijk
Natuurlijke ventilatie houdt in dat condens via ventilatieroosters en geopende ramen naar buiten wordt afgevoerd. Het is echter ook een optie om de natuur een handje te helpen, door een mechanisch ventilatiesysteem te plaatsen. Een ventilatiesysteem zorgt 24 uur per dag voor voldoende ventilatiemogelijkheden, waardoor de luchtvochtigheid niet te veel stijgt. Dit voorkomt problemen én is beter voor uw gezondheid.

luchtvochtigheid in huis

Mechanische ventilatie

Een mechanisch ventilatiesysteem, een systeem dat bestaat uit ventilatoren in huis, zet je aan wanneer er ventilatie nodig is. Belangrijk is dat het systeem op de juiste manier aangelegd is en dat je af en toe onderhoud pleegt. Hierdoor werkt de mechanische ventilatie beter.

De lucht wordt uit uw woning gezogen en vervangen met schone lucht. Er wordt een goede luchtstroming gecreëerd in de woning.

Natuurlijke ventilatie

Natuurlijke ventilatie ontstaat door een raam open te zetten of via de kieren en naden in uw woning. Wanneer er van nature onvoldoende ventilatie aanwezig is, is het mogelijk om extra ventilatieroosters aan te leggen.

Bijvoorbeeld roosters in de ramen of roosters in de kelder. Ook kleine klepraampjes zijn erg handig voor het ventileren van uw huis.

Last van opstijgend, doorslaand of condensatievocht?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van vochtbestrijding experts in Affligem!

Gratis offertes ontvangen

Schimmel in huis?

Een te hoge luchtvochtigheid veroorzaakt schimmel op het plafond of op de muur. Zeker in het geval van zwarte schimmel is het erg belangrijk dit zo snel mogelijk te verwijderen. Dit is namelijk een flinke aanslag op uw gezondheid. Het verwijderen van schimmel moet op de juiste wijze gebeuren.

In de meeste winkels zijn diverse middelen verkrijgbaar waarmee u de schimmels kunt verwijderen. Gebruik deze altijd volgens de voorschriften zodat u veilig werkt. Het is natuurlijk belangrijk dat u behalve het verwijderen van de schimmels ook de oorzaak aanpakt. Als u een vochtspecialist uit Affligem inschakelt zal hij de oorzaak behandelen én de schimmels voor u verwijderen.

Het is erg belangrijk om de onderliggende oorzaak van schimmel in huis ook aan te pakken, anders blijft de schimmel teurg keren.

Start gratis offerteaanvraag en bespaar op de kosten!

Schimmel laten verwijderen

Schimmel zorgt voor lelijke plekken op de muren en het plafonden is schadelijk voor uw gezondheid. Belangrijk dus om het snel te verwijderen. Voor het verwijderen van schimmel is het verstandig om een specialist in te schakelen.

De specialist draagt beschermende kleding en een mondkapje, zodat hij de schadelijke sporen niet inademt. Daarnaast zorgt hij voor een definitieve verwijdering, zodat de ernstige schimmel niet terugkeert. Hier gebruikt hij speciale reinigingsmiddelen. Ook onderzoekt de vakman wat de oorzaak is waardoor de schimmel ontstaat, zodat het onderliggende probleem aangepakt kan worden.

prijzen vochtbestrijding Affligem

Betonrot door vocht

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is beton niet standaard waterdicht. Als beton in aanraking komt met een teveel aan water, dan ontstaat er betonrot. Dit herkent u aan donkere vlekjes aan de onderkant van het beton. Ook ontstaan er roestplekken in het beton in de buurt van de bewapening. Een volgende stap bij betonrot is het ontstaan van scheuren en het afbrokkelen van de muur.

Betonrot is gelukkig niet in alle gevallen gevaarlijk, maar het tast de constructie van de muur wel ernstig aan. Het is dus erg belangrijk om zo snel mogelijk een vochtbestrijding expert uit Affligem in te schakelen voor een betonreparatie.

Last van betonrot? Vraag direct gratis offertes aan en krijg inzicht in de kosten!

Betonreparatie

Alleen in sommige gevallen is het mogelijk om zelf een betonreparatie uit te voeren. Als het gaat om een klein stukje betonrot bij een schuurtje bijvoorbeeld. In de meeste gevallen is het echter verstandig om direct een vochtbestrijding expert in te schakelen. Een betonreparatie is geen gemakkelijke klus. De expert zal het loszittende beton weghakken, roest verwijderen en de bewapening voorzien van een coating.

vocht door lek

Vocht door lekkage

Eén van de oorzaken voor vochtproblemen in huis, is een eventueel lek. Dit kan verschillende dingen betekenen: een lek in de waterleiding zorgt uiteraard voor wateroverlast, maar slecht geplaatst daklood ook. Het daklood moet zorgen voor een waterdichte verbinding. Als het loodwerk omhoog staat, dan loopt regenwater natuurlijk gewoon naar binnen.

Een derde mogelijke oorzaak is een koudebrug in de muur. Een koudebrug is een onderbreking van de isolatie, waardoor de muur op één specifiek punt een stuk kouder is. Dit trekt vocht aan, met lelijke vochtplekken als gevolg. U merkt dit onder andere door behang dat loslaat of verf dat afbladdert.

Tips om vocht in huis te voorkomen

Last van vocht in uw huis in Affligem? Wij geven u hieronder een paar tips om vocht in huis te voorkomen. Ventilatie is hierbij heel belangrijk: zo wordt condensatievocht naar buiten afgevoerd. Ventileer extra als u kookt of doucht, en zet een raam open als u veel visite in huis hebt om vocht in huis te voorkomen.

De belangrijkste tips om vocht in huis in Affligem te voorkomen:

 • Ventileer voldoende zodat vocht in huis wordt afgevoerd naar buiten.
 • Hang uw was zoveel mogelijk buiten te drogen.
 • Zet tijdens en na het koken of douchen een raam open.
 • Bezoek in huis? Zorg voor extra ventilatie.

Vochtbestrijding Affligem: aanpak op maat

Als u een expert inschakelt, dan bent u verzekerd van een aanpak op maat. Na een uitgebreide vochtanalyse weet u namelijk zeker dat u de problemen in de kelder of ergens anders in huis op juiste wijze laat behandelen.

De specialist zal u bovendien een persoonlijk advies geven met betrekking tot de verschillende soorten oplossingen.

Recente opdrachten in Vlaams-Brabant
Vochtproblemen aanpakken in Leuven
Opstijgend vocht verhelpen in Vilvoorde
Condensatievocht bestrijden in Halle
Doorslaand vocht verhelpen in Zaventem
Vocht bestrijden in Aarschot
Vochtige muren aanpakken in Wemmel
Vochtbestrijding toepassen in Lubbeek
Condensatievocht verminderen in Roosdaal
Muren injecteren in Bertem
Kelderdrainage toepassen in Kortenaken

vocht bestrijden Affligem

Vochtspecialist Affligem nodig? Gratis offertes vergelijken!

Zoekt u een vochtspecialist voor vochtbestrijding in Affligem? Vergelijk gratis offertes! Kies de vakman met het beste aanbod en u bespaart tot wel 40% op de kosten van uw vochtbestrijding. Al uw vochtproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Start gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvangt u gratis 5 offertes van vochtbestrijders bij u uit de regio. Geen zorgen: de offerteaanvraag is gratis én vrijblijvend: u zit dus helemaal nergens aan vast.


Gratis offertes vergelijken